Cautare

1111 de rezultate pentru "catalin botezatu" (3.26 secunde)
In incheierea turului de forta de ieri, prefectul Stancu a "binecuvantat" numirea in functia de director coordonator al ITM Dolj a lui Catalin Tiberius Mohora si a adjunctilor acestuia, Raducu Alexandru Mitran si Catalin Ionut Nica.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca pentru adoptarea OUG 61 de catre Guvern este vinovat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
Asta pentru ca, unul dintre avocatii apararii, Catalin Filisan, a depus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, motivarea legalizata a Curtii de Apel Constanta, prin care instanta a decis ca Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta este necompetent pentru intrumentarea acestui dosar, sarcina revenind DNA-ului.
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a cerut miercuri, printr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, sa se ia atitudine impotriva mesajelor si gesturilor agresive fata de ziaristi ale unor lideri europeni, oferindu-i drept exemplu pe Traian Basescu si Silvio Berlusconi.
Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan. ... Este vorba despre Catalin Predoiu, Gabriel Oprea, Teodor Baconschi si Sebastian Vladescu.
Avem, desigur si o avalansa de persoane care isi manifesta dragostea fata de partid", a declarat Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PD-L, adaugand ca se vor stabili principii si criterii clare in legatura cu admiterea de noi membri.
Nu puteam intra la spart strada fara a avea cladirile consolidate", a precizat viceprimarul Catalin Alexa. ... Desi au existat comentarii legate de oportunitatea ridicarii acesteia intr-un ansamblu vechi, viceprimarul Catalin Alexa a explicat ca astfel de variante au fost folosite si in alte orase ale lumii.
Cu toate acestea, primarul Catalin Flutur a explicat aseara ca reuniunea la care au participat si reprezentanti ai altor judete era trecuta in program drept intalnirea reprezentantilor Guvernului cu autoritatile din Iasi.
Exista un semn de intrebare asupra modalitatii in care au fost facute publice stenogramele in cazul senatorului Catalin Voicu, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla.
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Deputatul PD-L Catalin Buhaianu si senatorul UNPR Liviu Campanu au absentat frecvent de la activitatile derulate in Parlament, de la inceputul lunii februarie pana in prezent.
Viceprimarul Catalin Alexa a replicat ca municipalitatea va da curs solicitarii PSD. ... "Societatea presteaza un serviciu de interes public, serviciul a fost castigat in urma unei licitatii, deci nu vad unde e secretul", a declarat Catalin Alexa.
Cei vizati au fost primarul municipalitatii, Catalin Flutur, considerat vinovat de derularea greoaie a lucrarilor la strazi, presedintele Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, care in doi ani nu a reusit sa-si formeze o majoritate, si deputatul Stelica Iacob Strugaru, care ar fi facut presiuni, prin intermediul lui Constantin Munteanu, fost sef al Garzii Financiare, asupra unui vicepresedinte judetean al UNPR, Dimitrie Zlei din Hudesti, in cazul achizitionarii unui spatiu.
La dezbaterile generale, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca adoptarea acestei legi va contribui substantial la fluidizarea procedurilor si scurtarea termenelor proceselor aflate pe rolul instantelor.
Vicepresedintele Senatului, liberalul Teodor Melescanu, a dorit sa informeze plenul ca declaratiile P-DL si UDMR sunt eronate, deoarece Catalin Predoiu a raspuns in termenul legal solicitarii lui Voiculescu, explicand insa ca nu Ministerul de Justitie poate face cererea catre Departamentul de Stat, ci Parchetul General.
Proiectele cu finantare europeana i-au adus primarului Catalin Flutur titlul de "Europeanul lunii", acordat de publicatia "Buletin de Europa", editata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.
Deputatul democrat-liberal Catalin Buhaianu spune ca in sistemul economic din tara este haos.
Tudor Ciuhodaru, Ioan Munteanu, Catalin Cereches, Catalin Potor, Nicolae Stan, precum si un senator PDL - Liviu Campanu. Votul deputatului Daniel Oajdea a fost nul.
google-analytics.com